Nejnovější recenze ze sekce Metráž
Moooc pěkná
Velice pěkná.
Miluju tyhle ubrusy, používáme je už dlouhé roky. Tento vzor mi kuchyni doslova rozsvítil, protože obsahuje barvy, které se vyskytují i na sedačce, dlaždičkách ... Je to překvapivě příjemný vzor, tento jsem si koupila do zásoby už podruhé
Tuto ubrusovinu používám už roky, je to praktické i krásné. Naštěstí tento obchod má ještě výběr i v zelených barvách - jemně zelených. Jinde je výběr chudší.
vše v pořádku
Jsem fanda retro, takže mi vzor hned padl do oka. Umyvatelný ubrus s textilní vrstvou, pevný, ale tvárný, barva skvěle ladí s kuchyní, do polic dobrá volba. A jako bonus výborná cena, takže nebylo co řešit : )
Látka splnila mé očekávání.
Potřebuji na podšívku- dostačující
odpovídá mým požadavkům
- Barva boží, a hlavně je shodná s tím, co dante nabízí na eshopu.
- Látka byla zvlášť pečlivě poskládána, byla přiložena etiketa, zabalena do silnějšího igelitového sáčku a přelepena. To hodnotím velice kladně, u některých jiných obchodů toto není bohužel zvykem. Doporučuji :-)
- dobre
- dobré
- barva trochu jina než na fotce
- barva moc světla
- barva
- krásný potisk, příjemný materiál
nic